Uploaded image for project: 'XNAT'
  1. XNAT
  2. XNAT-4564

Inconsistent behavior in LDAP auth

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.7.1
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      1.7.1 Release Sprint 1
    • Rank:
      0|ii12gf:
    • Sprint:
      1.7.1 Release Sprint 1

      Description

      Sometimes when authenticating with LDAP for the first time, my account will be auto-enabled, and sometimes not. The only thing that really seems relevant in the logs is this:

      2016-10-28 12:41:59,725 [ajp-bio-8009-exec-3] ERROR org.nrg.xdat.services.impl.hibernate.HibernateXdatUserAuthService - java.lang.Exception: Error.  Must have a valid user account to perform database updates/inserts.
      

        Issue Links

          Activity

          Hide
          mfmckay@wustl.edu Mike McKay added a comment -

          Charlie, I think my changes to always use Hibernate instead of mixing Hibernate and DB calls probably resolved this. But please test and see if you can recreate it.

          Show
          mfmckay@wustl.edu Mike McKay added a comment - Charlie, I think my changes to always use Hibernate instead of mixing Hibernate and DB calls probably resolved this. But please test and see if you can recreate it.
          Hide
          moore.c@wustl.edu Charlie Moore added a comment -

          Hmm, looking good now

          Show
          moore.c@wustl.edu Charlie Moore added a comment - Hmm, looking good now

            People

            • Assignee:
              moore.c@wustl.edu Charlie Moore
              Reporter:
              moore.c@wustl.edu Charlie Moore
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Agile