Uploaded image for project: 'XNAT'
  1. XNAT
  2. XNAT-3592

The session archive operation doesn't appear to be queued

    XMLWordPrintable

Details

    • Sprint 1, Sprint 4, 1.7 Sprint 7, 1.7 Release Sprint
    • Rank:
      0|0hzzkh:zx
    • Sprint 1, Sprint 4, 1.7 Sprint 7, 1.7 Release Sprint

    Description

      From Karl Woelfer:

      Hello all – our MR Tech selected a large number of Subjects/Sessions in the PreArchive,
      and then attempted to send all 15 to the Archive at once with a single press of the “Archive” key.

      All of them are Status “Archive Pending”, highlighted in dark pink, and are hung.

      Is there any way to fix this ?

      Thanks!
      Karl

      It doesn't appear that the archive operation is queued, at least through this particular vector. All archive operations should be queued instead of direct synchronous tasks.

      Attachments

        Activity

          People

            jrherrick@wustl.edu Rick Herrick
            jrherrick@wustl.edu Rick Herrick
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:

              Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 4 hours
                4h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 4 hours
                4h
                Logged:
                Time Spent - Not Specified
                Not Specified